De beste utendørsmøbelbutikkene for å gjøre rommet ditt til en oase

Ønsker du å gjøre hagen eller terrassen din til en oase?Disse utemøbelbutikkene vil levere alt du trenger for å forvandle et gjennomsnittlig friluftsrom til en alfresco-fantasi.Vi har samlet de aller beste butikkene som tilbyr robuste utvalg av utemøbler i en rekke stiler – for hvorfor ikke ha et stykke godt designet paradis i din egen bakgård?

Crate and Barrel

Crate and Barrel har en robust seksjon dedikert til friluftsliv.Deres bestselgere inkluderer naturinspirerte sittesett og skulpturelle sidebord (som det nedenfor).Sjekk ut deres nydelige lookbok for en seriøs dose inspirasjon.

Omfattende samling av rolige, strandinspirerte møbler og hjemmeinnredning.

Det livlige utvalget av tilbehør, inkludert lyse utendørsputer, stemningsskapende lyssnorer og alle slags plantekasser du kan tenke deg.

Se etter kreativ, unik og skreddersydd utendørsdekor.Du finner aksentbord, terrassemøbelsett, benker og mer.Mange av oppføringene deres kan tilpasses, slik at du kan få stykker skreddersydd til dine eksakte spesifikasjoner.Den er tilgjengelig i mer enn 10 farger, alt fra naturlige toner til lyse nyanser som rød, gul, oransje og turkis.

De høykvalitetsdelene har lenge vært stifter i stuer og spisestuer, og de bringer den samme oppmerksomheten på detaljer og moderne estetikk til deres hage- og terrassesamlinger.

De har et bredt utvalg av bohemske og naturlige utemøbler som vi ikke kan få nok av.Handle alt fra værbestandige tepper og terrasseparasoller til spisestuesett og gyngestoler.Alt er godt laget og godt priset.De har også rikelig med innredning for balkonger og små rom.

Det skjever mer minimalistisk og moderne.Trenger du konsultasjon med bakgård eller terrassedesign?Det gjør de også.Designerne deres vil lage moodboards og romgjengivelser for å hjelpe deg med å bringe liv i uterommet ditt.

"Beyond" inkluderer et stort utvalg av drømmende utemøbler i omtrent alle stiler du kan tenke deg.

 


Innleggstid: 15. desember 2021