Beste sjeselong for deg

Hvilkensjeselonger best?

Sjeselonger er for avslapning.En unik hybrid av en stol og en sofa, sjeselonger har ekstra lange seter for å støtte bena og skrå rygg som kan lenes permanent.De er flotte for å ta lur, krølle seg sammen med en bok eller få arbeidet gjort på en bærbar datamaskin.

Hvis du leter etter en komfortabel sjeselong, er det mange faktorer å vurdere.Vårt beste valg, Klaussner Furniture Comfy Chaise, kommer i over 50 farger og er et attraktivt tillegg til ethvert rom.Slik velger du den perfekte sjeselongen for deg.

Hva du bør vite før du kjøper ensjeselong

Størrelse

På grunn av deres ekstra lange seter og skrå rygg, kan sjeselonger ta opp mye ekstra plass.Mål området der du tror sjeselongen din vil gå, og vær realistisk med hensyn til mye plass du trenger for å komme inn og ut.sjeselongerer vanligvis mellom 73 og 80 tommer lange, 35 til 40 tommer høye og 25 til 30 tommer brede.

Mange potensielle kjøpere er bevisste på lengden, men glemmer bredden.Sjesesenger varierer etter bredde, så hvis du planlegger å sitte med ditt lille barn eller store hund, planlegg deretter.

Design

Når mange tenker påsjeselonger, tenker de på gamle viktorianske besvimelsessofaer.Dette er sjeselonger med tuftet møbeltrekk og en utsmykket ryggstøtte forlenget langs den ene siden.Denne stilen er fortsatt trendy i dag, spesielt for biblioteker eller hjemmekontorer.De har et klassisk utseende.

sjeselongerfinnes også i moderne design, både utsmykket og minimalistisk.Noen er statement-stykker som umiddelbart vil bli fokus i rommet.Andre blander seg inn i bakgrunnen til de trengs.Tenk på utseendet du ønsker å oppnå for bedre å begrense søket.

Utendørs vs. innendørs

Utendørs sjeselonger liver opp en veranda eller et bakdekk.De oppfordrer deg til å tilbringe mer tid i friluft ved å gi deg et behagelig sted å slappe av.De er et flott alternativ til terrassemøbler i hard plast.Hvis du har et basseng i hagen din, se etter sjeselonger laget av vannavstøtende materialer.

Du kan flytte enutendørs sjeselonginnendørs, men det kan se malplassert ut i enkelte dekorer.Du bør imidlertid ikke flytte en innendørs sjeselong utendørs.Været vil skade konstruksjonen og stoffet.

Hva du skal se etter i en kvalitets sjeselong

Demping

Det er ingen erstatning for å gå til møbelbutikken og sette seg ned på alt de har på lager for å få en følelse av hva som føles behagelig og ikke.Hvis du handler på nettet, se gjennom kundeanmeldelser for å få en følelse av dempingen.Søk etter anmeldelser som nevner hvordan polstringen holder seg over tid.

Mestsjeselongerha tykk demping.Noen har til og med fjærer under for å øke komforten og fordele vekten.Tuftet demping er også et klokt valg.De ekstra knappene vil forhindre at fyllet inni klumper seg eller forskyver seg.

Ramme

Utendørs sjeselongsalongrammer bruker vanligvis flettet eller polyetylen med høy tetthet.Flettet rammer er elegante og tradisjonelle, men de er ikke de mest holdbare og kan være utfordrende å reparere.HDPE-rammer er super solide og holder formen, men feil design kan se billig eller lite innbydende ut.

Innendørs sjeselongrammer bruker vanligvis tre eller metall.Tre har et tidløst utseende, mens metall gir et moderne preg.Rammer av bartre og aluminium vil koste mindre, men er også mindre holdbare.Hardtre og stålrammer er dyrere, men vil vare lenger.

Brukerstøtte

Noen sjeselonger er justerbare.Du kan heve eller senke ryggen for å oppnå din perfekte tilbakelening.Andre har aksentputer eller innvendig korsryggstøtte.Dyrere modeller kan leveres med alle slags ekstrautstyr som massasje, vibrering eller oppvarming.

Ikke glem støtte for armene dine.Noen sjeselonger har ingen armlener, mens andre har to eller bare ett.Du kan finne det vanskelig å lese eller skrive uten armlener.Vurder også om du enkelt kommer deg opp og ned fra stolen uten armlensstøtte.Dette er spesielt viktig å vurdere for sjeselonger som er lavt til bakken.

IMG_5108


Innleggstid: 20. februar 2023